Şirketimiz EFE PC BİLİŞİM VE YAZILIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. bünyesinde hizmet veren grisecurity.com sitesi üzerinden hizmetlerimizi kullanarak ve/veya hesap oluşturarak bu Gizlilik Politikamız’ı, Çerez Politikamızı, Aydınlatma Metnini ve Üyelik Sözleşmemiz’i kabul etmekte ve bu Gizlilik Politikamız’da açıklandığı üzere, kişisel verilerinizi toplamamıza, kullanmamıza, gerektiğinde üçüncü kişilerle paylaşmamıza, muhafaza etmemize ve korumamıza rıza göstermektesiniz.

Şirketimiz EFE PC BİLİŞİM VE YAZILIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. bünyesinde hizmet veren https://grisecyrity.com sitesi üzerinden edinilen tüm kişisel verileriniz, hizmetlerimizi sunmak ve geliştirmek, sitemizde kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak, hesabınız veya hizmetlerimiz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçmek, size kişiselleştirilmiş reklam ve pazarlama hizmetleri sunmak veya varsa hileli veya yasadışı faaliyetleri tespit etmek, bunları engellemek ve bu tür konuları soruşturmak için yalnızca yetki sahibi olan personelin ve ancak zorunlu durumlarda kullanıcı onayı altında ulaşabileceği bir sistemle kullanmaktayız.

Kişisel verileriniz en yüksek elektronik ve fiziksel güvenlik standartlarında ilgili mevzuatın öngördüğü veya faaliyetlerimiz ile ilgili veya faaliyetlerimiz için gerekli oldukları süre boyunca muhafaza edilmektedir. Kişisel verilerinizi, EFE PC BİLİŞİM VE YAZILIM HİZMETLERİ şirketimiz bünyesindeki diğer üyeler veya faaliyetlerin yürütülmesi için hizmet aldığımız ve/veya işbirliğinde bulunduğumuz iş ortakları gibi üçüncü kişi ve firmalar ile sınırlı olarak paylaşabiliriz. Bu kişisel verilerin paylaşımı, hizmetlerimizi sunmamız ve hizmetlerimize erişiminizi sağlamamız, yasal yükümlülüklerimize uymamız, Kullanıcı Sözleşmemiz’i uygulamaya koymamız, ürün ve/veya hizmet alışverişinin tamamlanmasını sağlamamız, pazarlama ve reklam faaliyetlerimizi sağlamamız için gereklilik arz etmektedir. Bunun dışında kişisel veriler dahil tüm veriler müşterilerimizin onayı olmaksızın, ilgili yasal mevzuat hükümlerinin öngördüğü biçimde bu bilgilere erişme yetkisi olan yasal kurumlar ve yetkililer hariç olmak üzere hiçbir şekil ve surette üçüncü taraflarla paylaşılmamaktadır.

Kişisel Verilerinizin kaybedilmesi, kötü niyetli olarak kullanılması, kişisel verilerinize yetkisiz erişim, kişisel verilerinizin yetkisiz paylaşımı veya değiştirilmesi gibi riskleri azaltmak için uygun teknik ve idari güvenlik tedbirleri almak suretiyle kişisel verilerinizi korumaktayız.

grisecurity.com, müşterilerimizin kişisel ve ticari bilgilerini barındırmakta olup, müşterilerimizin kullanıcı bilgilerini güncel tutması ve bu bilgileri üçüncü kişiler ile kesinlikle paylaşmaması gerekmektedir. Hesabınızın kötüye kullanıldığından şüphelenmeniz halinde, grisecurity.com ve alt domainlerde sitemizde yer alan Bize Ulaşın bölümündeki açıklamaları takip ederek lütfen bize ulaşınız. Size ait bilgilerin saklanıp ve bu bilgilerin kullanım alanlarına ilişkin sorularınız için bizimle yine aynı yöntemle temasa geçebilirsiniz.